Sportovní kluby na Lipensku - Šubová, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2023)
Práce je založená na zjišťování informací, historie, působnosti a aktivnosti jednotlivých vybraných sportovních klubů formou rozhovorů s respondenty. Dané kluby se nachází ve velmi zajímavé a turisticky bohaté lokalitě, která byla záminkou pro vytvoření zmíněných klubů. Tato lokalita se označuje jako Lipensko.
Sports clubs in Lipno
Keywords: Sport; klub; sportovní klub; Lipensko; turistika; lokalita; podmínky; finance; sezóna.; Sports; clubs; sports clubs; Lipno; turism; location; conditionals; finance; season.