Zpracování a edukační účinnost webových stránek katedry výchovy ke zdraví na PF JU. - Vávrová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2013)
Bakalářská práce se zabývá tématem předávání vědomostí z oblasti vzdělávání ke zdraví pomocí internetových stránek katedry a jejich efektivitou. Výrazným prvkem bakalářské práce je pohled na předávání informací elektronickou cestou za pomoci internetu a obecné hodnocení edukační účinnosti vzdělávacích webových stránek za pomoci stanovených kritérií.Cílem výzkumu je získat názory na vizuální a obsahové zpracování webových stránek katedry výchovy ke zdraví a podněty na jejich vylepšení.
Processing and educational benefits of the website of the Department of Health Education in Faculty of Education, University of South Bohemia.
Keywords: výchova ke zdraví; vzdělávání; webové stránky; edukační účinnost webových stránek; zdraví; internet; hodnocení; health education; education; websites; educational effectiveness of websites; health; internet; review