Vyhodnocení vybraných provozně ekonomických ukazatelů u vybrané skupiny traktorů vyšší výkonové třídy. - Ryklík, Stanislav (Jihočeská univerzita, 2011)
Tato práce se zabývá sledováním a porovnáním hlavních provozně-ekonomických parametrů u vybrané skupiny traktorů.
Evaluation of selected operational economic indicators for a selected group of high performance tractors class.
Keywords: traktor; náklady; oprava; údržba; servis; analýza; porovnání; tractor; costs; repair; maintenance; service; analysis; comparing