Vytvoření a ověření výukového modelu na základě aquafitness programu pro adolescenty. - Jelínek, Jakub (Jihočeská univerzita, 2009)
Teoretická část byla zaměřena na zpracování uceleného přehledu aktivit, které je možné provádět ve vodním prostředí za účelem rozvoje pohybových schopností a dovedností. V praktické části byl vytvořen intervenční program, který by měl rozvíjet vytrvalost, fyzickou zdatnost a v neposlední řadě i odbourávat psychický stres.
Creation and check tutorial model on base aqua fitness programme for adolescents.
Keywords: zdraví; pohyb; fyzická zdatnost; pohybové schopnosti; pohybové dovednosti; zdokonalení; aqua-fitness; vodní aktivity; health; movement; physical efficiency; kinetic abilities; kinetic skills; improvement; aqua-fitness; aqua activities