Účetnictví zemědělského podniku zabývajícího se testováním drůbeže v mezinárodním rozsahu, produkcí živé a jatečně opracované drůbeže. - Vránová, Jana (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem této bakalářské práce je postihnout proces účetnictví tak, jak probíhá v podniku, který se zabývá testováním drůbeže za účelem ověření reprodukčních i produkčních schopností jednotlivých druhů drůbeže a jejich genotypů po vyšlechtění, z hlediska kvality a plynulosti účetnictví a daní.
Accounting in Agricultural Enterprise engaged in Poultry Testing with International Reach and the Production of Live and Butcher-Processed Poultry.
Keywords: sexování; brakace; oplozenost; lihnivost; genotypes; testation process; methodology