Optimalizace skladového systému ve vybraném podniku - Zrna, Petr (Jihočeská univerzita, 2020)
Cílem práce je vytvořit návrh optimalizace skladového systému v podniku Motor Jikov Strojírenská, a.s. Návrh se zaměřuje na hmotné a informační toky, skladové procesy, logistické náklady a relevantní logistické ukazatele. Součástí návrhu je stanovení kritických faktorů z hlediska řízení a provozu skladu.
Storage System Optimization in a Company
Keywords: skladování; skladové operace; skladové technologie; nákres skladu; paletové regály; storage; warehouse operations; storage technology; layout; pallet racks