Kulturní dědictví v rozvoji cestovního ruchu Třeboňska - Vochozková, Lenka (Jihočeská univerzita, 2009)
Cílem této bakalářské práce je zhodnotit současný stav a možnosti dalšího využití kulturního dědictví při rozvoji cestovního ruchu v oblasti Třeboňska. Za tímto účelem bylo v této oblasti sledováno 50 typů atraktivit kulturního dědictví a také provedeno v průběhu měsíců července až září 2008 dotazovací šetření mezi 1598 domácími účastníky cestovního ruchu.
Cultural heritage and development of tourism in Třeboň region
Keywords: heritage tourism; kulturní dědictví; předpoklady; potenciál; motivy; image; marketingový výzkum; Třeboňsko; heritage tourism; cultural heritage; preconditions; potential; motives; image; marketing research; Třeboň region