Interaktivní webová mapová aplikace budovy PF JU - Jeronýmova 8 a 10 - Dvořák, Petr (Jihočeská univerzita, 2019)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou interaktivní webové mapové aplikace a analogového plánu budov děkanátu Pedagogické fakulty Jihočeské Univerzity, který sídlí na adrese Jeronýmova 199/8 a 200/10. Pro tento účel je využito geografických informačních systémů a samotná webová aplikace je publikována pomocí nástrojů systému ArcGIS Online. Základem tohoto projektu jsou inventarizovaná data zájmových budov. Ta jsou z části původně vnitrouniverzitní a z části získána vlastním úsilím. Součástí výstupu je i originální návrh značkového klíče. V práci je vypracován komentář k možnému využití plánu a provedeno zhodnocení a srovnání vytvořené aplikace s obdobnými projekty.
Interactive Web Map Application of the Faculty of Education's Residence - Jeronýmova 8 and 10
Keywords: GIS; webová mapa; aplikace; značkový klíč; plán budovy; GIS; web map; application; symbolism; building plan