Analýza maloobchodních příležitostí a ohrožení v oblasti Třešťsko - Aldorf, Martin (Jihočeská univerzita, 2013)
Práce se zabývá analýzou oblasti Třešťska z příležitostí a ohrožení. Využit je k tomu software NetLogo a model Retail Opportunity Sim. Předmětem práce je právě kalibrace tohoto modelu a najití komplikací, které s tím souvisí.
Analysis of retail opportunities and threats in Třešťsko region
Keywords: retail; NetLogo; Retail Opportunity Sim; Třešťsko; simulace; Voronoi; trh; analýza trhu; retail; NetLogo; Retail Opportunity Sim; Třešťsko; simulation; Voronoi; market; market analyse