Kapitálové životní pojištění - Palek, Šimon (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se snaží čtenáři přiblížit produkt Životního Pojištění pro představu, co všechno takové pojištění obnáší a jaký je výběr a možnosti dostupných produktů
The capital life insurance