Odkud se bere jídlo? Výukový program pro 1. stupeň ZŠ-pracovní sešit - Kurzová, Alena (Jihočeská univerzita, 2019)
Hlavním cilem diplomové práce bylo vytvořit výukový program pro 1. stupeň ZŠ-pracovní sešit s názvem Odkud se bere jídlo, tomu předchazelo nejdříve v teoretické časti vymezení základnich vychodisek ke vzniku výukového programu.
Where does food come from? Educational program for first stage of elementary school-workbook.
Keywords: Vzdělávací program; původ potravin; mladší školní věk; pracovní sešit; základní škola; educational program; food origin; younger school age; workbook; elementary school