Privátní značky ve vybrané obchodní jednotce - Komedová, Monika (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářské práce je zaměřena na privátní značky ve vybrané obchodní jednotce. Skládá se ze dvou částí. První částí je literární rešerše a druhou částí je marketingový výzkum. Výsledky marketingového výzkumu jsou porovnány s agenturním marketingovým výzkumem. Nakonec jsou uvedeny návrhy na zlepšení prezentace privátních značek.
Private brands in a chosen trading unit
Keywords: značka; obchodní (výrobní) značka; privátní značka; spotřebitel a reklamace; marketingový výzkum; brand; trade mark; private trademark; consumer and reclamation; marketing research