Konstrukce automatického obchodního systému a vyhodnocení dosažených výsledků při obchodování na komoditních trzích - Palamarčuk, Igor (Jihočeská univerzita, 2017)
Má diplomová práce je zaměřena na konstrukci automatického obchodního systému a vyhodnocení jeho obchodování na komoditních trzích na zvolených komoditách.
Construction of an automated trading system and evaluation of achieved results in trading on commodity markets
Keywords: Komodity; burzy; tachnická analýza; technické ukazatelé; automatický obchodní systém; AOS; lineárně vážený klouzavý průměr; LWMA; Commodity channel index; CCI; Stochastic.; Commodities; stock exchanges; technical analysis; technical indicators; automated trading system; ATS; Linear weighted moving average; LWMA; Commodity channel index; CCI; Stochastic.