Možnosti muzikoterapie u osob s kombinovaným postižením (výzkum ve stacionáři Klíček - Záluží) - Knejpová, Drahuše (Jihočeská univerzita, 2014)
Předkládaná práce seznamuje s možnostmi aktivní a receptivní muzikoterapie u lidí s kombinovaným postižením a s případným vlivem muzikoterapie na psychosociální klima prostředí, kde je muzikoterapie realizována.
Possibilities of the Music Therapy for Persons wi Combination of Disabilities (The Research in the Centre for Disabled Persons Klíček - Záluží)
Keywords: muzikoterapie; hudba; kombinované postižení; speciální pedagogika; stacionář Klíček (Záluží); music therapy; music; combination of disabilities; pedagogy for disabled persons; The Centre for Disabled Persons Klíček (Záluží)