Podniková kultura ve vybraném podniku - Adamíková, Kateřina (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem této diplomové práce bylo popsat teoretické poznatky v oblasti podnikové kultury, analyzovat a zhodnotit současný stav podnikové kultury ve zkoumaném podniku - Pivovaru a restauraci U Fleků v Praze. Na základě této analýzy navrhnout zlepšení.
Corporate culture in selected company
Keywords: podniková kultura; dotazníkové šetření; návrh na změny; corporate culture; questionnaire survey; proposal to changes