Implementace systému pro ověřování znalostí na centrálně spravovaných mobilních zařízeních - Vojta, Pavel (Jihočeská univerzita, 2023)
Tato práce se zabývá popisem implementace systému pro ověřování znalostí studentů na Ekonomické fakultě Jihočeské univerzity prostřednictvím tabletů a na univerzitě již používaného LMS Moodle, čímž jej tak rozvíjí dále. Teoretická část práce se zabývá zejména strategií, e-learningem, tablety a možnostmi nasazení mobilních zařízení v organizacích. V následné praktické části je uveden postup celého řešení, od strategie až po uvedení do provozu včetně popisu nastavení služby Microsoft Intune, jakožto zvoleného systému pro správu mobilních zařízení. Součástí práce je porovnání úspěšnosti termínů konaných při využitím tabletů a termínů konaných na počítačích. Práce je rovněž doplněna o návrhy pro další rozvoj navrženého systému.
Implementation of a System for Knowledge Assessment on Centrally Managed Mobile Devices
Keywords: e-learning; mobile device management; Android; Microsoft Intune; e-learning; mobile device management; Android; Microsoft Intune