Analýza a optimalizace procesu v prostředí Ekonomické fakulty Jihočeské univerzity v Českých Budějovicích - Votrubová, Hana (Jihočeská univerzita, 2018)
Bakalářská práce se zabývá procesním řízením a optimalizací procesů. V prvních kapitolách práce je popsáno procesní řízení a jeho srovnání s liniovým způsobem řízení podniku. Dále bakalářská práce popisuje proces, jeho atributy, životní cyklus a vysvětluje různé druhy klasifikace procesu. V praktické části se bakalářská práce věnuje modelování reálného procesu přijímacího řízení na vysoké škole. Pomocí modelovacích nástrojů a simulačních technik měří proces z pohledu pracnosti a z pohledu času. Poslední část se věnuje optimalizaci modelovaného procesu a návrhům pro zlepšení.
PROCESS ANALYSIS AND OPTIMIZATION IN THE FIELD OF FACULTY OF ECONOMICS ON UNIVERSITY OF SOUTH BOHEMIA IN ČESKÉ BUDĚJOVICE
Keywords: Analýza procesu; optimalizace; procesní řízení; funkční management; proces; Process analysis; optimization; process management; functional management; process