Vliv abiotických faktorů na utváření společenstev vodního hmyzu a dalších bezobratlých v malých nádržích. - Dostálková, Eva (Jihočeská univerzita, 2015)
Tato práce je zaměřena na abiotické faktory, které ovlivňují podmínky pro utváření společenstev vodních bezobratlých v malých stojatých vodách. Cíle jsou porovnat vliv interakcí mezi abiotickými faktory.
Impact of abiotic factors on community assembly of freshwater insect and other invertebrates in small standing water bodies.
Keywords: abiotické faktory; kolonizace; malé vodní nádrže; abiotic factors; colonization; small water bodies