Motivace ve vybrané organizaci - Urbánková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem této práce je nalézt silné a slabé stránky managementu podniku v mmotivaci pracovníků. Na základě výsledků analýzy byly vypracované návrhy, které byly odprezentovány managementu podniku s cílem zlepšit motivaci a stimulaci pracovníků a tedy k navýšení jejich spokojenosti a efektivity.
Motivation in a particular company
Keywords: motivace; management; zaměstnanci; stimulace; malý podnik; transport; motivation; management; employees; stimulation; small enterprise; transportation