Rozvoj a využití rekreačního potenciálu mikroregionu Netolicko - Bártová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem diplomové práce je provedení analýzy rekreačního potenciálu mikroregionu Netolicko, který sdružuje 10 obcí. Na základě této analýzy identifikovat současné a budoucí (realizovatelné) předpoklady obcí k rozvoji přírodního a antropogenního potenciálu a odhalit nevyužité možnosti rekreačního rozvoje sledovaného území. Na podkladě SWOT analýzy vytvořit doporučení k dalšímu rozvoji zkoumané oblasti a uvést možnosti čerpání podpory z fondů Evropské unie.
The development and utilization of the recreational potential of the microregion Netolicko
Keywords: analýza rekreačního potenciálu; mikroregion; rozvoj mikroregionu; analysis of the recreational potential; microregion; development of microregion