Školní vzdělávací program "Začít spolu" v mateřské škole v kontextu dětí se speciálními vzdělávacími potřebami - Tomková, Erika (Jihočeská univerzita, 2020)
Tématem bakalářské práce je Školní vzdělávací program Začít spolu v mateřské škole v kontextu dětí se speciálními vzdělávacími potřebami. Cílem bakalářské práce je zpracování vymezeného problému v teoretické rovině a na této bázi následovně provedené kvalitativní šetření v designu případové studie, která se zaměřuje na popis zavádění a aplikace vzdělávacího programu Začít spolu do prostředí mateřské školy.
The Step by Step School Education Programme in Nursery Schools in the Context of Children with Special Learning Needs
Keywords: program Začít spolu; případová studie; děti se speciálními vzdělávacími potřebami; individualizace; inkluze; "Step by Step" programme; case study; children with special learning needs; individualisation; inclusion