Analýza výkonnosti žacích strojů pro sečení okrasných travnatých ploch. - Foltin, Jan (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce na téma Analýza výkonnosti žacích strojů pro sečení okrasných travnatých ploch se zabývá údržbou okrasných travnatých ploch a zařízeními, která se k údržbě používají. Popisuje zařízení, která se aktuálně používají a jsou k dispozici na trhu. Druhá část práce je zaměřena na analýzu výkonnosti žacích strojů a na faktory, které tuto výkonnost ovlivňují.
Performance analysis of cutting machines for cutting ornamental lawns.