Návrh zajištění provozu v ubytovacích a stravovacích zařízeních pro specifickou skupinu klientů v oblasti Veselí nad Lužnicí - Nováková, Lucie (Jihočeská univerzita, 2010)
Bakalářská práce analyzuje trh ubytovacích a stravovacích služeb v oblasti Veselí nad Lužnicí pro specifickou skupinu klientů - účastníky kongresového cestovního ruchu. Cílem práce je navrhnout zajištění provozu ubytovacího a stravovacího zařízení včetně zvláštností pro vybraný segment klientů. Data získaná dotazníkovým šetřením, řízenými rozhovory, pozorováním i zjištěnými sekundárními údaji napomohla odhalit nedostatky v dané oblasti. Na základě zjištěných údajů byly navrženy možné změny pro provoz v konkrétních ubytovacích a stravovacích zařízeních pro daný segment hostů.
Proposal to ensure the operation of the accommodation and catering business for specific client groups in the area of Veseli nad Lužnicí
Keywords: cestovní ruch; kongresový cestovní ruch; služby cestovního ruchu; ubytovací služby; stravovací služby; tourism; Congress Tourism; Tourism Services; accommodation services; catering services