Dítě s ADHD - Vlčková, Daniela (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce je vymezení přesné diagnostiky ADHD, specifika poruchy ve vývojových obdobích dítěte. Také poukazuji na řadu praktických technik a návodů, které mohou rodičům i učitelům pomoci v přístupu k dítěti s hyperkinetickou poruchou, čímž mu i lépe porozumět a zkvalitnit životní styl jak dítěti, tak i jeho okolí. V praktické části používám metodu kazuistiky, kdy popisuji vybrané případy dětí s ADHD a nabízím zde možná řešení, ke kterým bych jako autorka práce přistoupila.
Child with ADHD
Keywords: ADHD