Principy animace v Klubu mladých při ZŠ Vodičkova - Kempfer, Heřman (Jihočeská univerzita, 2012)
Bakalářská práce si klade za cíl popsat principy animace v Klubu mladých při ZŠ Vodičkova, které vychovatelé při své práci využívají. Úvodní část je věnována představení zkoumané organizaci. V další kapitole vymezuji pojem animace a následně představuji důležité činitele ovlivňující uplatňování principů animace v Klubu mladých. Hlavní činitelé, které práce zmiňuje: práce se skupinou a jedincem, komunikace ve výchovném procesu, osobnost vychovatele. V posledních kapitolách se práce věnuje uplatňování animačních technik v praxi Klubu mladých, který je rozdělen do tří částí: volný klub, pravidelné kroužky, nepravidelné akce.
The principles of animation at youth centre in Vodickova school
Keywords: animace; Klub mladých; skupina; metoda; komunikace; výchova; hry; zájmové kroužky; animation; youth club; group; method; communication; education; games; clubs