Vývoj cen pozemku v regionu Písek v letech 2005 2010 - Landa, Jan (Jihočeská univerzita, 2014)
Cílem mé bakalárské práce je vyhodnotit vývoj v cenách v segmentu pozemku se zamerením na faktory, které tyto zmeny podnítily v regionu Písek v letech 2005 2010. Bakalárská práce je rozdelena do dvou hlavních cástí. První cást je zamerena na teorii. Druhá, praktická cást, je venována analýze vývoje cen stavebních a zemedelských pozemku. V záveru práce jsem získaná data porovnal s vybranými ekonomickými ukazateli.
Evolution of land prices in the region Písek between years 2005-2010
Keywords: stavební pozemek; zemedelský pozemek; nemovitost; building plots; agricultural plots; property