Zhodnocení vybraných manažerských funkcí ve zvoleném podniku - Španvirtová, Zuzana (Jihočeská univerzita, 2008)
Cílem bakalářské práce je analýza a zhodnocení vybraných manažerských funkcí - plánování, organizování a kontroly - aplikovaných v daném podniku a navržení případných rámcových změn pro zefektivnění řízení podniku.
Estimation choice managerial function
Keywords: manažerské funkce; plánování; organizování; kontrola; managerial function; scheduling; organization; verification