Vliv evropských dotací na rozvoj regionu - Jíša, Jiří (Jihočeská univerzita, 2017)
Bakalářská práce je zaměřena na vliv evropských dotací na rozvoj regionu Jistebnice. Obsahuje popis projektů, které se za pomoci EU na daném území realizovaly a jejich zhodnocení, účinnost a vliv na regionální rozvoj.
THE INFLUENCE OF EUROPEAN GRANTS FOR THE DEVELOPMENT OF THE REGION
Keywords: Projekt; rozvoj; fondy; dotace; region; finanční prostředky; Evropská Unie; Jistebnice; Project; development; fond; grants; region; European European Union; Jistebnice