Systém sběru dat pro efektivní regulaci štíhlé výroby - Havlík, Jiří (Jihočeská univerzita, 2011)
Cílem této bakalářské práce je analýza údajů z výrobního procesu. V praktické části jsou uvedeny postupy tvorby softwarové aplikace, umožňující tuto analýzu. Bakalářská práce se zaměřuje na specifika tzv. "štíhlé výroby" ve firmě Bosch, konkrétně ve výrobním závodě Robert Bosch, s.r.o. v Českých Budějovicích. V teoretické části je daná problematika teoreticky zpracována a jsou v ní formulovány předpoklady pro vytvoření softwarové aplikace pro evidenci a analýzu údajů poskytnutých výrobním procesem. V praktické části bakalářské práce jsou popsány postupy použité při tvorbě konkrétní softwarové aplikace.
Data acquiring system for efficient regulation of lean production
Keywords: Štíhlá výroba; Analýza; Databáze; Softwarová aplikace; Lean production; Analysis; Database; Software application