Problematika přílivu investic do Jihočeského kraje - Coufal, Petr (Jihočeská univerzita, 2009)
Tato diplomová práce má za cíl analýzu současné situace v Jihočeském kraji z hlediska přílivu investic, zhodnotit možnosti získání investic a návrh opatření pro zlepšení podmínek jejich dalšího přílivu.
Problems with Direct Foreign Investment Inflow in South Bohemia
Keywords: investice; jihočeský kraj; přímé zahraniční investice; Direct Foreign Investment; South Bohemia; investment