Kontrola kvality průmyslových výrobků - Švarcová, Lenka (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem této práce je zjistit, jakým způsobem jsou uplatňovány moderní metody kontroly kvality v průmyslovém podniku a navrhnout některá doporučení pro malé a střední podniky. Práce se skládá z teoretické a praktické části. V teoretické části této práce jsou zpracovány teoretické pojmy související s danou problematikou. Praktická část práce obsahuje výsledky z analýz uplatňovaných metod kontrol kvality v podniku, který formou služeb kontroluje kvalitu výrobků v jiných podnicích. Závěr práce obsahuje náměty a doporučení vyplývající z praktické části.
Quality control of industrial products
Keywords: kontrola; kvalita; kontrola kvality; metody kontroly kvality; NOK výrobek; control; quality; quality control; quality control methods; nonconforming product