Profesní orientace žáků základní školy - Srbená, Andrea (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá problematikou volby povolání na úrovni primárního vzdělávání. Ústředním tématem je popis rozhodovacího procesu týkající se počátku profesionální kariéry. Jak se na volbě povolání podílí základní škola. Výzkumná část se zabývá rozdíly mezi žáky pátých a devátých ročníků vybrané základní školy.
Profession orientation of elementary school pupils
Keywords: volba povolání; profesní orientace; kariérní poradenství; žáci základní školy; choice of profession; professional orientation; career advice; pupils at primary school