Středisko výchovné péče Plzeň a jeho bodový systém - Langmeierová, Anna Marie (Jihočeská univerzita, 2021)
Bakalářská práce se zabývá bodovým systémem Střediska výchovné péče v Plzni. Popisuje toto zařízení, možné příčiny umístění dětí na internátní pobyt. Detailněji se zaměřuje na činnost celého týmu odborníků konkrétního zařízení, popisuje jejich roli v celém procesu, představuje denní program výchovných skupin. Praktická část je koncipována jako kvalitativní výzkumné šetření. Formou případových studií a rozhovory s klienty a zaměstnanci Střediska výchovné péče Plzeň analyzuje bodový systém zařízení.
Educational care center and its points system
Keywords: Středisko výchovné péče; internátní pobyt; klient; poruchy chování; rodina; bodový systém; educational care center; boarding stay; klient; behavioral disorders; family; points system