Socio Economic Conditions for Social Business In Two Selected Countries (France-Czech Republic) - Nejedlá, Kristýna (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce je porovnat sociálně ekonomické podmínky sociálního podnikání ve dvou zemích- Francie a ČR a zkoumat jejich rozvinutost. První část je zaměřena na definici sociálního podnikání. Druhá část se zabývá cílem a metodikou. Třetí praktická část je komparativní analýza sociálně ekonomických podmínek sociálního podnikání ve vybraných zemích, která je doplněna SWOT analýzou. Výzkum zahrnuje porovnání dvou specificky rozdílných států jednoho světadílu. Přináší zprávy o jednotlivých státech a jejich přístupu k sociálnímu podnikání.
Socio Economic Conditions for Social Business In Two Selected Countries (France-Czech Republic)
Keywords: sociální podnikání; Česká republika; Francie; komparativní studie; SWOT analýza; social business; Czech Republic; France; comparative analyse; SWOT analyse