Sociální aspekty práce v sexbyznysu na území Jižních Čech - Bílková, Veronika (Jihočeská univerzita, 2021)
Diplomová práce pojednává o sociálních aspektech práce v sexbyznysu na území Jižních Čech. Zejména o životě osob, které poskytují placené sexuální služby. Práce popisuje příčiny práce v sexbyznysu, společenský kontext a náhled na sexuální pracovníky a především pracovnice. Identifikovaná témata jsou následně reflektována. Ve výzkumné části lze najít rozhovory se ženami, které na území Jižních Čech poskytují placené sexuální služby. Otevřené otázky které jim byly pokládány, poukazovaly na aspekty, které vykrystalizovaly v teoretické části. Ženy je buď vyvracely, anebo potvrzovaly. Části odpovědí jsou dohledatelné v textu.
Social aspects of work in the sex business in South Bohemia
Keywords: sexbyznys; sociální aspekty; placené sexuální služby; ROZKOŠ bez RIZIKA; sexuální pracovnice; sexuální pracovník; sex industry; social aspects; sexual services for money; Bliss without Risk; sexual worker