Nabídka a prodej biopotravin v rámci odlišných distribučních forem - Drkulová, Jarmila (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se jmenuje Nabídka a prodej biopotravin v rámci odlišných distribučních forem. Cílem je porovnání nabídky a cenových hladin vybraného spotřebního koše biopotravin v maloobchodních řetězcích a prodejnách zdravé výživy v Českých Budějovicích a v e-shopech.
Offers and sales of organic food in different forms of distribution
Keywords: nabídka a prodej; biopotraviny; formy distribuce; spotřební koš; porovnání; offer and sale; organic food; forms of distribution; consumer basket; comparison