Řízení služeb cestovního ruchu v oblasti Lipenska - Novotná, Jana (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce bylo zhodnocení současného stavu cestovního ruchu v oblasti Lipenska, provedení analýzy současného stavu nabídky doplňkových služeb cestovního ruchu, porovnání Lipenska s dalšími regiony a na základě provedených analýz, komparací a primárního výzkumu navrhnout vhodná opatření za účelem udržení a zlepšení konkurenceschopnosti Lipenska. V závěru práce byly vyhodnoceny stanovené hypotézy.
Management of tourism services in the Region of Lipno
Keywords: Cestovní ruch; sportovní aktivity; trávení volného času; poskytovatelé služeb; kvalita; Lipno; Tourism; services; sport activities; spending leasure time; providers of services; quality; Lipno