Reverzní logistika obalů ve vybraném dodavatelském řetězci - Zemanová, Monika (Jihočeská univerzita, 2016)
Cílem bakalářské práce je optimalizace dodavatelského řetězce z hlediska reverzního toku obalů. Bakalářská práce poskytuje informace o sledované společnosti, o systémech mezi ní a jejími zákazníky. Zároveň podává přehled o pohybech zákaznických a dodavatelských obalů. Součástí je popis kritických faktorů ve společnosti a následné návrhy jejich řešení.
Reverse Logistics Packaging in a Chosen Supply Cahin
Keywords: obaly; logistika; reverzní logistika; kritické faktory; packaging; logistics; reverse logistics; critical factors