Franchising jako možnost pro podnikání kavárenských podniků. - Zrzavý, Lukáš (Jihočeská univerzita, 2020)
Pro začínající podnikatele, kteří se do budoucna chtějí věnovat podnikání v kavárenských službách, přináší tato práce jakýsi klíč, který by měl pomoci odemknout jejich představy o jednotlivých formách podnikání a nahlédnout pod pomyslnou pokličku již existujících úspěšných podniků v tomto odvětví. Analýza podnikatelských konceptů ve stravovacích službách je propojena s komparační analýzou podnikatelských konceptů konkrétních kavárenských podniků na základě využití franchisingových smluv a samostatně podnikajících subjektů. Na základě získaných informací je také provedena zjednodušená studie proveditelnosti.
Franchising as a Business Opportunity for the Cafés.
Keywords: Franchising. Kavárna. Hloubkový rozhovor. Podnikání. Stravovací služby. Podnikatelský plán. Obsahová analýza.; Franchising. Café. Depth Interview. Entrepreneurship. Catering Service. Business Plan. Summary Analysis.