USB zařízení pro převod sériové USB komunikace na paralelní komunikaci pro řízení externí logiky, funkční zařízení ovládané přes USB rozhraní včetně software - Simota, Jonáš (Jihočeská univerzita, 2013)
Tato bakalářská práce se zabývá návrhem a konstrukcí funkčního USB zařízení, návrhem a výrobou plošného spoje, programováním software a vytvořením uživatelského rozhraní pro ovládání zařízení přes PC. Hlavní funkcí celého zařízení je ovládání modulu RGB LED diod v různých režimech.
USB device to convert serial USB communication to parallel communication for external control logic, functional devices controlled via USB interface including software
Keywords: RGB; LED; USB; zařízení; hardware; ambilight; RGB; LED; USB; device; hardware; ambilight