Dokument Management Systém - Sípal, Luboš (Jihočeská univerzita, 2010)
Dokument management systém je jakýkoliv systém, který se zabývá správou dokumentů. Požadavky na správu dokumentů se rychle mění, technologické možnosti se vyvíjejí neuvěřitelným tempem. Proto je nezbytné tyto faktory neustále sledovat a porovnávat a vyhodnocovat vhodnost použití. V koncernové skupině společností E.ON bylo takové porovnání a vyhodnocení provedeno. Na základě získaných informací byla vybrána doporučená strategie v oblasti správy dokumentů. Bylo doporučeno sjednotit platformu pro archivaci a dokument management systém. Jako nejvhodnější systém bylo vybráno EMC2Documentum, jeho navazující komponenty a integrace na stávající systémy.
Document Management System