Fyzikální pomůcky vytvořené 3D tiskem - Klofáč, Patrik (Jihočeská univerzita, 2018)
Cílem diplomové práce je vytipování, navrhnutí, vytvoření a ověření vlastních výukových modelů a pomůcek do výuky fyziky. Modely a pomůcky jsou vybírány podle rámcově vzdělávacího programu pro druhý stupeň základní školy. Již vytvořené modely jsou ověřeny a popsány, popřípadě zmodifikovány.
Physical aids created by 3D printer
Keywords: fyzika; 3D tisk; výuková pomůcka; výukový model; Autodesk 123D Design; Physics; 3D printer; educational aid; educational model; Autodesk 123D Design