Formy regionální kooperace z pohledu podpory produkce - Tondrová, Lucie (Jihočeská univerzita, 2009)
Ve své bakalářské práci jsem se zabývala analýzou činnosti vybrané místní akční skupiny, konkrétně MAS Pomašlí. Hlavním úkolem bylo charakterizovat činnost MAS Pomalší a vymezit její potenciál v oblasti podpory produkce.
Forms of Regional Co-operation in the Light of the Promotion of Production
Keywords: kooperace; produkce; místní akční skupina; Strategický plán LEADER; cooperation; production; Local Action Group; Strategic plan LEADER