Ekologicky šetrné ubytování ve vybrané oblasti - Korousová, Marie (Jihočeská univerzita, 2017)
Ekologicky šetrné ubytování ve vybrané oblasti - Cílem práce je identifikace šetrných přístupů v nabídce ubytování šetřené oblasti a posouzení významu šetrných přístupů ve strategii podniků nabízejících ubytování, vyzvednout význam ekologicky šetrného cestovního ruchu, analyzovat požadavky účastníků cestovního ruchu na ekologicky šetrné ubytování a na základě těchto analýz navrhnout případné vylepšení pro ubytovací zařízení.
Environmental-friendly accommodation in a particular area
Keywords: životní prostřední; ekologie; šetrnost; cestovní ruch; ubytovací služby; environment; ecology; environment-friendly; tourism; accommodation