Strategický rozvoj cestovního ruchu v obci Opařany - Lhotková, Petra (Jihočeská univerzita, 2014)
Bakalářská práce se zabývá identifikací potenciálu cestovního ruchu v obci Opařany. Na základě situační analýzy, dotazníkového šetření a kvalitativních rozhovorů byly navrženy cíle, priority a opatření, která povedou k rozvoji cestovního ruchu v obci Opařany.
Strategic development of tourism in the Municipality of Opařany
Keywords: cestovní ruch; strategický rozvoj; destinace; marketing; management; obec; tourism; strategic development; destination; marketing; management; municipality