Redakční systém realizovaný pomocí PHP a MySQL - Trnka, Filip (Jihočeská univerzita, 2007)
Práce se zabývá problematikou a prostředky tvorby webových stránek a to jak historií, tak současnými trendy a požadavky. Velká část práce je věnována návrhu a realizaci redakčního systému, popisu jeho struktury a prostředků použitých k realizaci. Velká pozornost je udělena administraci obsahu redakčního systému se zaměřením na jednotlivé uživatelské role. Závěrem práce je popis několika konkrétních administračních úkonů se kterými se za běžného provozu redakčního systému setkáme nejčastěji.
Content management system implement by PHP and MySQL
Keywords: redakční systém; PHP; MySQL; tvorba webových stránek; administrační rozhraní; webový informační systém; CMS; Content Management System; PHP; MySQL; Web information system; content administration