Projekt údržby vybraného vodního díla (vodní nádrž, rybník). - Šindler, David (Jihočeská univerzita, 2007)
Projekt na vypracování udržby vodního díla popisuje druhy údržby a zemní stroje, které se při provádění údržby pužívají. Dále je zde popsané vybrané vodní dílo a postup prací s nasazením zemních strojů.
Project of maintainance of chosen waterwork (water reservoir, pond).