Spotřební chování na trhu s rybami - Kotiv, Tetiana (Jihočeská univerzita, 2019)
Cílem této diplomové práce bylo provést analýzu chování spotřebitelů na trhu s rybami. Prvním krokem při zpracování této práce bylo studium odborné literatury. Dalším krokem bylo provedení marketingového výzkumu pomocí metody dotazníkového šetření. Na základě provedeného výzkumu pro vybraný podnikatelský subjekt byly vypracovány návrhy a doporučení na zlepšení současného stavu na trhu s rybami.
Consumer behavior on a fish market
Keywords: Spotřebitel; spotřební chování; marketingový výzkum; ryby; trh s rybami; Consumer; consumer behavior; marketing research; fish; fish market