Stroje pro precizní zemědělství - příprava výukových materiálů - Němec, Jiří (Jihočeská univerzita, 2020)
Bakalářská práce se zabývá technologiemi pro zjišťování variabilit pozemku a porostu. Pozornost je věnována také problematice výnosových map a navigačním systémům, jejichž využití v zemědělství se neustále navyšuje.
Machines for precision agriculture - preparation of teaching materials
Keywords: Precizní zemědělství; variabilita pozemku; variabilita porostu; senzory; dálkový průzkum; navigace.; Precision agriculture; land variability; vegetation variability; sensors; remote sensing; nav