Propagace pro vybranou firmu - Kubíková, Tereza (Jihočeská univerzita, 2010)
Cílem mé bakalářské práce bylo analyzovat propagaci ve firmě MASTERPIECE a vlivy prostředí, ve kterém se firma nachází. Z analýzy a získaných dat poté vyplynula konkrétní představa o realizování reklamní kampaně za účelem otevření nové obchodní jednotky.
Promotion for selected company
Keywords: marketing; podpora; prostředí podniku; reklama; reklamní kampaň; marketing; promotion; business environment; advertisement; ad campaign